AFFILIATE MARKETING

TOOLS, APPS & SOFTWARE

Alles
Advertentie Netwerken
Advertentie Netwerken Mobiel
Affiliate Netwerken
Affiliate Software
Landing Pages
Tracking Software
 • Adform

  Adform

  Adform heeft een media platform gebouwd met de wensen van brand managers in het achterhoofd. Adform combineert een volledig geïntegreerd Demand Side Platform (DSP), rich media en Ad Serving.

  Naar de website

 • Adperium

  Adperium

  Adperium biedt een zeer gebruiksvriendelijk self-service advertentie netwerk, waarmee je wereldwijd traffic kunt genereren. Je kunt al adverteren vanaf €50. Veel mogelijkheden voor banner en popup campagnes.

  Naar de website

 • AdsBridge

  AdsBridge

  AdsBridge is een intelligente, cloud hosted traffic tracker voor affiliates, bureaus en adverteerders. Met deze software analyseer de data en optimaliseer je campagnes. Snelle redirects en gratis landing page tool inbegrepen.

  Naar de website

 • adverteerdirect

  Adverteer Direct

  Via adverteer direct kun je rechtstreeks advertentieruimte inkopen op relevante, Nederlandse websites. Weinig tot geen target mogelijkheden, maar inkopen op basis van het aantal impressies.

  Naar de website

 • affilinet

  Affilinet

  Affilinet biedt adverteerders en publishers resultaatgerichte online marketing oplossingen. Affilinet adviseert jou over de meest succesvolle inzet van affiliate marketing als onderdeel van de online strategie en levert de technologie hiervoor.

  Naar de website

 • Bevo

  Bevo

  Het Bevo tracking platform is in de basis gratis en cloud hosted. Track en optimaliseerde performance van je marketing campagnes. Denk aan keywords, advertenties, landing pages, geo, time & day parting.

  Naar de website

 • daisycon

  Daisycon

  Vergroot je online bereik met met het affiliate netwerk Daisycon. Daisycon heeft in de afgelopen jaren een geweldig netwerk van online publishers opgebouwd.

  Naar de website

 • facebook for business

  Facebook For Business

  Facebook For Business biedt adverteerders de mogelijkheid om zeer gericht gebruikers van Facebook te bereiken. Perfect voor adverteerders in de consumentenmarkt. De target opties zijn ongekend.

  Naar de website

 • familyblend

  FamilyBlend

  FamilyBlend is een affiliate netwerk dat zich richt op jonge gezinnen. Hiermeebereik je dus een zeer specifieke doelgroep. Het binnengebrachte verkeer is daardoor gerichter en de kans op sales en verhoging van de online marketing inkomsten groter.

  Naar de website

 • gericht online

  GerichtOnline

  GerichtOnline is het self-service advertentie netwerk van De Telegraaf. Met GerichtOnline maak je zelf je campagne en sta je binnen de kortste keren op Nederlandse topsites. Je krijgt korting wanneer je meer vertoningen inkoopt.

  Naar de website

 • google adwords

  Google Adwords

  Google Adwords is het PPC advertentie netwerk van de bekendste zoekmachine ter wereld. Adverteer gericht in de zoekresultaten of het display netwerk. Maak gebruik van de gratis telefonische ondersteuning.

  Naar de website

 • iDevaAffiliate

  iDevAffiliate

  iDevAffiliate biedt sinds 1999 affiliate software aan. Keuze tussen self hosted (eenmalig aanschaffen) of cloud based (maandelijkse kosten). Nederlandse vertaling beschikbaar.

  Naar de website

 • iMobitrax

  iMobitrax

  iMobitrax is echt een zwaargewicht onder de tracking oplossingen. Het is self hosted en vooral gericht op het tracken van grote hoeveelheden mobile traffic. Veel mogelijkheden voor automatisering en roulatie opties.

  Naar de website

 • Instapage

  Instapage

  Instapage is een landing page builder, waarmee je snel en eenvoudig een landingspagina voor je campagne kunt maken. Veel templates en integratie opties. Extra’s zoals A/B split testen.

  Naar de website

 • Kickoff Labs

  Kickoff Labs

  KickoffLabs is een gebruiksvriendelijke landing page builder. Kies een template en pas deze in real time aan naar jouw wensen.

  Naar de website

 • Koeck

  Koeck

  Koeck zorgt er voor dat iedere keer als een gebruiker zijn telefoon aanzet het eerste wat hij ziet is de Koeck advertentie. Koeck heeft een gemiddelde contactfrequentie van meer dan 200x per dag. Koeck huurt het vergrendelscherm van de gebruikers. Lockscreen advertising is een bewezen concept.

  Naar de website

 • Lander

  Lander App

  De templates van LanderApp zijn bedacht en ontworpen voor conversies. Ongeacht wat jouw business is of wat voor campagne je gaat draaien, met Lander maak je er een succes van.

  Naar de website

 • LeadDyno

  LeadDyno

  LeadDyno biedt uitgebreide affiliate software met veel extra’s zoals de social media plugin. Niet standaard in het Nederlands, maar wel zelf aan te passen. 14 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • LeadPages

  LeadPages

  LeadPages is een van de meest gebruikte landing page builders door marketeers. Zeer gebruiksvriendelijk, maar minder mogelijkheden voor aanpassen dan sommige andere builders. Grote community en handige extra’s.

  Naar de website

 • ligatus

  Ligatus

  Ligatus biedt Native Advertenties die op vrijwel alle Nederlandse Premium website zijn geïntegreerd. Ligatus heeft een enorm bereik met meer dan 2 miljard impressies per maand. Goede oplossing voor direct response campagnes en content promotie.

  Naar de website

 • Post Affiliate Pro

  Post Affiliate Pro

  Met de affiliate tracking software van Post Affiliate Pro zet je eenvoudig een eigen partner programma op. Veel zaken zelf aan te passen en vertaling in het Nederlands beschikbaar. 30 dagen geld terug garantie.

  Naar de website

 • Sanoma

  Sanoma

  Sanoma biedt verschillende thema pakketten aan, waarmee je kunt adverteren op print, digital, tv en op events. Door eenvoudig de selectie tool te gebruiken kom je bij hun partners. Starttarief begint bij €22,-.

  Naar de website

 • sitescout

  SiteScout

  SiteScout is een RTB advertentie platform voor marketeers die tools nodig hebben die gemakkelijk in gebruik zijn, maar krachtig genoeg om de gewenste resultaten te behalen. SiteScout is een self-service netwerk.

  Naar de website

 • tapfiliate-screen

  Tapfiliate

  Tapfiliate is cloud based affiliate software van Nederlandse bodem. Zet snel en gemakkelijk je eigen affiliate programma op. Alle belangrijke integraties aanwezig en 14 dagen gratis proberen.

  Naar de website

 • Thrive

  Thrive

  Thrive is zowel een cloud als self hosted tracking oplossing voor alle mogelijke campagnes en soorten traffic. Een van de snelste redirects in de business en veel tracking opties op alle niveaus. Zelfs complexe funnels kunnen volledig gevolgd en getest worden.

  Naar de website

 • tradedoubler

  Tradedoubler

  Met de oplossingen van Tradedoubler voor affiliate marketing kunt je meer dan alleen de verkoop stimuleren. Je kunt het netwerk van Tradedoubler ook gebruiken om leads te genereren en de naamsbekendheid te vergroten.

  Naar de website

 • tradetracker

  TradeTracker

  Bij TradeTracker staan technologische innovatie, transparantie en performance centraal. Hierdoor ben je bij dit affiliate netwerk bijna altijd verzekerd van een succesvolle online campagne. Ook no cure no pay behoort tot de mogelijkheden.

  Naar de website

 • Unbounce

  Unbounce

  Unbounce mag grote merken zoals Randstad tot haar klanten rekenen. Het is niet de goedkoopste landing page builder die er is, maar Unbounce biedt veel mogelijkheden voor online marketeers.

  Naar de website

 • Voluum

  Voluum

  Duizenden gebruikers laten hun traffic tracken door Voluum. De real time rapportages zijn een van de snelste en meest overzichtelijke. Geschikt voor zowel desktop als mobile traffic. Prettige en overzichtelijke interface.

  Naar de website

 • WebAds

  WebAds

  WebAds biedt verschillende advertentie vormen aan. Je kunt kiezen uit video, automated trading, branded content, rich media en mobile. WebAds garandeert dat je alleen betaald voor advertenties die ook daadwerkelijk zichtbaar in beeld zijn voor de gebruiker. Prijzen en bereik zijn te downloaden op hun website.

  Naar de website

 • zanox

  Zanox

  Zanox is de Europese marktleider in Digital Performance Marketing en mag de meest bekende merken tot haar klanten rekenen. In hun kwaliteitsnetwerk creëren zij de beste match tussen publishers en adverteerders.

  Naar de website

 • Zeropark

  Zeropark

  Zeropark is een Real Time Bidding (RTB) advertentie netwerk, waarmee je gemakkelijk toegang krijgt tot traffic van hoge kwaliteit. Zeropark is een self-service platform dat vooral gebruik maakt van domain redirects en PPV (pop ups). Veel targeting opties en hoge volumes.

  Naar de website