CONTENT CREATIE

TOOLS, APPS & SOFTWARE

Alles
Beeldbewerking
Graphics
Infographics
Presentatie
Stockfoto
Stockmuziek
Stockvideo
Teksten
Video
 • Animoto

  Animoto

  Maak online gemakkelijk mooie video’s met Animoto. Verander gewone foto’s en losse fragmenten in een prachtige HD video met de online videomaker van Animoto. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • AudioJungle

  AudioJungle

  AudioJungle is onderdeel van Envato Market en biedt een ruime collectie muziek en geluidseffecten, die je kunt gebruiken voor je online campagnes. Je betaalt per download, maar er zijn soms leuke freebies.

  Naar de website

 • Avint

  Avint

  Met het Avint stemsysteem word het publiek betrokken bij de presentatie. De spreker stelt de vragen en het publiek geeft direct antwoord via smartphone. De antwoorden worden weergegeven op het presentatiescherm. Gratis tot 50 personen.

  Naar de website

 • Canva

  Canva

  Canva maakt design eenvoudig voor iedereen. Maak ontwerpen voor web of print: blog graphics, presentaties, Facebook covers, flyers, poster etc. Meer dan alleen beeldbewerking. Canva is gratis, maar er zijn betaalde premium features.

  Naar de website

 • Canva Infographics

  Canva Infographics

  Met Canva maak je heel eenvoudig prachtige infographics door middel van een drag & drop systeem. Ondersteuning voor iPad beschibaar. Canva is gratis.

  Naar de website

 • Emaze

  Emaze

  Emaze is de volgende generatie in online presentatie software. Emaze gebruikt big-data en algoritmes om PowerPoint presentaties automatisch om te bouwen naar een pakkend verhaal. Multi device ondersteuning en 14 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Fotolia

  Fotolia

  Bij Fotolia vind je meer dan miljoenen rechtenvrije foto’s vanaf €0,16. Fotolia is niet alleen een crowd sourced beeldbank, maar biedt ook vectoren en video’s. Zeer geliefd onder online marketeers.

  Naar de website

 • Fotor

  Fotor

  De Fotor foto editor is een gratis online programma voor beeldbewerking. Veel editing tools, zoals filters, frames, teksten, stickers en meer. Fotor biedt ook een goede collage maker.

  Naar de website

 • Free Stock Music

  Free Stock Music

  Zoals de naam al zegt is Free Stock Music 100% gratis. Je mag de muziek overal voor gebruiken zonder licensing. Je dient wel een account aan te maken, daarna kun je de audio files downloaden.

  Naar de website

 • Freepik

  Freepik

  Freepik biedt gebruikers een zoekmachine voor gratis graphic design elementen, zoals PSD templates, vectoren en icon sets. Deze worden geselecteerd door het Freepik team en zijn zowel voor persoonlijke als zakelijke projecten te gebruiken.

  Naar de website

 • Google Slides

  Google Slides

  Met Google Slides (Google Presentaties) kun je je verhaal overtuigend presenteren. Verschillende thema’s, embedded video’s animaties en meer. Google Slides is volledig gratis.

  Naar de website

 • GraphicRiver

  GraphicRiver

  GraphicRiver is onderdeel van EnvatoMarket en heeft een enorm aanbod van grafisch ontwerp items. Fijne interface om door ontwerpen te browsen en zeer betaalbaar.

  Naar de website

 • Great Content

  Great Content

  Great Content is een marktplaats voor webmasters, SEO bureaus en agencies die teksten nodig hebben en auteurs die graag teksten schrijven. Online marketeers kunnen eenvoudig een opdracht plaatsen en hebben toegang tot duizenden schrijvers.

  Naar de website

 • Haiku Deck

  Haiku Deck

  Haiku Deck is een van de makkelijkste online presentatie tools om presentatie te maken op je computer, iPad of iPhone. Veel creatieve mogelijkheden en fijne interface. Gratis, maar voor meer mogelijkheden moet je betalen.

  Naar de website

 • Hoofdkraan

  Hoofdkraan

  Plaats eenvoudig je opdracht op Hoofdkraan en ontvang binnen 24 uur offertes van freelancers. Vergelijk op basis van referenties, CV en tarief. Niet alleen voor het schrijven van teksten.

  Naar de website

 • Infogram

  Infogram

  Maak en publiceer visualisaties van je data met Infogram. Gebruik infographics in je presentaties of online marketing campagnes. De eerste 10 infographics zijn gratis, daarna upgraden naar een betaald account.

  Naar de website

 • iStock

  iStock

  iStock is eigendom van Getty Images en biedt een grote hoeveelheid foto’s. De royalty free afbeeldingen zijn van hoge kwaliteit. Ook video’s en muziek beschikbaar.

  Naar de website

 • Offerti

  Offerti

  Met Offerti heb je direct toegang tot 30.00 professionals. Plaats gratis je aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes. Niet alleen voor teksten, maar ook andere diensten zoals webdesign en online marketing.

  Naar de website

 • Pexels

  Pexels

  Pexels is een volledig gratis website voor stockfoto’s, waar dagelijks ongeveer 50 nieuwe foto’s worden toegevoegd. Je mag de gratis foto’s overal voor gebruiken. Ook video’s beschikbaar.

  Naar de website

 • Pexels Videos

  Pexels Videos

  Pexels Videos is onderdeel van de gratis stockfoto site Pexels. Kies je videofragmenten uit verschillende categorieën en download ze kosteloos.

  Naar de website

 • PicMonkeyPicMonkey

  PicMonkey

  Foto’s bewerken is gemakkelijk met PicMonkey. Mooie filters en frames. Voeg ook eenvoudig tekst en effecten toe aan je beelden met de gratis online tools van PicMonkey.

  Naar de website

 • Piktochart

  Piktochart

  Piktochart is zeer gebruiksvriendelijk. Met meer dan 500 templates en een fijne interface maak je heel makkelijk de mooiste infographics. Piktochart is gratis, maar je betaalt voor meer opties.

  Naar de website

 • PixEden

  PixEden

  Bij PixEden hebben ze een eigen team dat premium graphic design elementen en templates maakt. Met een gratis account ontvang je leuke freebies en met een abonnement kun je onbeperkt downloaden.

  Naar de website

 • Pixlr

  Pixlr

  Pixlr is een gratis online foto editor. Werk je foto’s gemakkelijk bij met de vele tools. Werk in lagen met Pixlr Editor of voeg snel effecten toe met Pixlr Express. Goede apps beschikbaar voor Android en iOS.

  Naar de website

 • Poll Everywhere

  Poll Everywhere

  Met Poll Everywhere vraag je je publiek een vraag en het publiek antwoord real-time met mobiele telefoon, Twitter of webbrowser. Gelijktijdig zie je jouw response live op internet of in je PowerPoint presentatie of webinar.

  Naar de website

 • Pond5

  Pond5

  Pond5 claimt de grootste collectie royalty free HD en 4K stock video’s te hebben. Geen fijne interface om te zoeken, maar wel heel veel mooi materiaal. Per stuk kopen en downloaden of een abonnement nemen.

  Naar de website

 • PowToon

  PowToon

  PowToon is een online business presentatie tool, waarmee je gratis geanimeerde video’s kunt maken. Je hebt geen technische kennis nodig om met PowToon een goede animatievideo te maken. Gratis testen.

  Naar de website

 • PremiumBeat

  PremiumBeat

  PremiumBeat is marktleider op het gebied van HQ stock muziek. Fijne interface en makkelijk browsen in de bibliotheek. Je betaalt per download, maar als lid krijg je regelmatig freebies.

  Naar de website

 • PresentersWall

  PresentersWall

  Creëer een interactieve presentatie met de PresentersWall online voting tool. Het publiek stemt op polls en vragen met eigen smartphone, tablet of sms. De PresentersWall tool is een interactief hulpmiddel tijdens presentatie. Laat publiek direct stemmen, cijfers geven, een vraag stellen of reacties sturen.

  Naar de website

 • Prezi

  Prezi

  Anders dan statische slides, combineert Prezi beweging, zoom en ruimtelijke verbindingen, waarmee je de aandacht van je publiek trekt. Mooie templates, multi device ondersteuning en meer. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Shutterstock

  Shutterstock

  Als je het niet op Shutterstock kunt vinden, dan bestaat het waarschijnlijk niet. Enorme bron van stockfoto’s, vectoren, video’s en muziek.

  Naar de website

 • StockLayouts

  StockLayouts

  Met StockLayouts maak je snel pakkende marketing materialen met volledig aan te passen templates. Denk hierbij aan brochures, flyers, handouts etc. Mooie selectie gratis en betaalde templates.

  Naar de website

 • Stockmusic

  StockMusic.net

  StockMusic.net biedt een zorgvuldig gekozen selectie stock muziek van hoge kwaliteit. Mogelijkheid om op verzoek muziek te laten componeren. Betaal per download of koop een pakket credits voor extra korting.

  Naar de website

 • Stupeflix

  Stupeflix

  Met Stupeflix maak je eenvoudig een HD video van een verzameling foto’s muziek en fragmenten. Kies uit verschillende templates en mooie overgangen. Stupeflix is gratis, maar voor meer mogelijkheden heb je een betaald account nodig.

  Naar de website

 • Textbroker

  Textbroker

  Textbroker biedt je simpel en snel op maat gesneden content. Plaats gratis je opdracht tegen vooraf bepaalde tarieven. Duizenden auteurs uit verschillende vakgebieden. Voordelige self service.

  Naar de website

 • Venngage

  Venngage

  Venngage biedt een prettige drag & drop interface, waarmee je in enkele minuten je data omzet naar een mooie infographic. Venngage heeft een gratis basisplan en voor meer mogelijkheden kun je upgraden.

  Naar de website

 • VideoBlocks

  VideoBlocks

  Bij VideoBlocks kun je onbeperkt stock video’s van studio kwaliteit downloaden. De content is crowd sourced en je koopt rechtstreeks van de community. 7 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • VideoHive

  VideoHive

  VideoHive is onderdeel van EnvatoMarket en biedt een grote hoeveelheid stock video’s animaties, project files en meer. Fijne zoekfunctie en relatief lage prijzen vergeleken met andere aanbieders.

  Naar de website

 • WeVideo

  WeVideo

  Maak en deel video’s met de online video editing software van WeVideo. Er zijn ook apps beschikbaar voor Android en iOS. Intuïtief platform en veel mogelijkheden. WeVideo is gratis, maar voor meer mogelijkheden.

  Naar de website