CONVERSIE VERHOGEN

TOOLS, APPS & SOFTWARE

Alles
A/B SPLITTESTEN
Campagne Optimalisatie
CRM
Landing Pages
Spionage Software
Tracking Software
 • AB Tasty

  AB Tasty

  Geef de conversie van je websites, mobiele sites an applicaties een boost met de A/B testing software van AB Tasty. Multivariate testing en content personalisatie behoren ook tot de mogelijkheden.

  Naar de website

 • Adbeat

  Adbeat

  Verbeter binnen enkele minuten je ROI met Adbeat. Bekijk met deze spy tool de marketing strategie en campagnes van je concurrenten. Ontdek de beste placements en converterende landingspagina’s.

  Naar de website

 • AdFox

  AdFox

  Met AdFox kun je spioneren op Facebook ads campagnes van concurrenten. Vind nieuwe ideeën en doe inspiratie op. Prettige interface en uitproberen voor $1.

  Naar de website

 • AdsBridge

  AdsBridge

  AdsBridge is een intelligente, cloud hosted traffic tracker voor affiliates, bureaus en adverteerders. Met deze software analyseer de data en optimaliseer je campagnes. Snelle redirects en gratis landing page tool inbegrepen.

  Naar de website

 • AdsXposed

  AdsXposed

  AdsXposed focust zich op mobile ads. Deze spionage software checkt duizenden advertenties per dag, door campagnes te scrapen voor zowel Android als iOS. Bekijk hoe je concurrenten adverteren op mobile devices.

  Naar de website

 • Bevo

  Bevo

  Het Bevo tracking platform is in de basis gratis en cloud hosted. Track en optimaliseerde performance van je marketing campagnes. Denk aan keywords, advertenties, landing pages, geo, time & day parting.

  Naar de website

 • BoxOfAds

  BoxOfAds

  BoxOfAds spioneert op PPV en display banner advertenties. Met deze tool kun je zien welke campagnes werken en welke niet. BoxOfAds claimt de grootste database met lopende campagnes te hebben. Proefabonnement van $1 voor 3 dagen.

  Naar de website

 • Clicktale

  Clicktale

  Clicktale onthult het gedrag en de wensen van bezoekers op ieder moment tijdens de interactie met een webpagina of app. Dit doet Clicktale o.a. met heatmaps en session replays. Met deze inzichten kun je websites, campagnes en ook apps optimaliseren.

  Naar de website

 • Convert

  Convert

  Convert is een betaalbare en schaalbare A/B testing tool. Wijzig gemakkelijk je content in Convert Experiments™ zonder technische kennis. Test de prestaties van verschillende pagina’s tegen elkaar en verhoog je ROI.

  Naar de website

 • Crazy Egg

  Crazy Egg

  Crazy Egg is als een röntgen bril, waarmee je precies kunt zien wat bezoekers op je website of webpagina doen. Waar ze klikken, hoe ver ze scrollen, etc. Hierdoor krijg je waardevolle info waarmee je kunt optimaliseren en je marketing budget effectiever in kunt zetten.

  Naar de website

 • Decibel Insight

  Decibel Insight

  Decibel Insight is een krachtige alles-in-1 CX analytics tool. Ze bieden session replays, heatmaps, form analytics, behavorial alerts en error reporting. Er zijn integratie mogelijkheden voor Google Analytics en Adobe Analytics. Gratis proefperiode.

  Naar de website

 • Direct Manager

  Direct Manager

  DirectManager CRM is een zeer compleet, gebruikersvriendelijk, online CRM-systeem. DirectManager is crossplatform en is online en via een mobiele app te benaderen. Alle gegevens van klanten, prospects, leveranciers en overige relaties in één overzicht met veel extra functionaliteiten. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Gratis een proefaccount.

  Naar de website

 • Experiment Engine

  Experiment Engine

  Experiment Engine is een workflow management tool gericht op campagne optimalisatie. Het helpt je bij het plannen, creëren en rapporteren van A/B tests. Zeer geschikt wanneer je met meerdere mensen in een team gaat testen. Er is een gratis demo beschikbaar.

  Naar de website

 • Formisimo

  Formisimo

  Formisimo is een analytics tool speciaal voor formulieren. Handig voor lead generatie campagnes. Formisimo helpt je begrijpen waar en wanneer bezoekers afhaken, zodat je het formulier kunt optimaliseren. 1 week gratis proberen.

  Naar de website

 • Google Analytics

  Google Analytics

  Content Experiments is de gratis split test tool van Google. Hiermee kun je gebruik maken van de data uit Google Analytics. Vergeleken met andere A/B testing tools is Content Experiments vrij beperkt.

  Naar de website

 • Hotjar

  Hotjar

  Hotjar doet (bijna) alles. Naast triggered polls bieden ze ook funnel tracking, session cams, heatmaps, form analytics en enquêtes. Met al deze tools verzamel je waardevolle data, waarmee je campagnes op scherp kunt zetten. 15 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • iMobitrax

  iMobitrax

  iMobitrax is echt een zwaargewicht onder de tracking oplossingen. Het is self hosted en vooral gericht op het tracken van grote hoeveelheden mobile traffic. Veel mogelijkheden voor automatisering en roulatie opties.

  Naar de website

 • Instapage

  Instapage

  Instapage is een landing page builder, waarmee je snel en eenvoudig een landingspagina voor je campagne kunt maken. Veel templates en integratie opties. Extra’s zoals A/B split testen.

  Naar de website

 • Kickoff Labs

  Kickoff Labs

  KickoffLabs is een gebruiksvriendelijke landing page builder. Kies een template en pas deze in real time aan naar jouw wensen.

  Naar de website

 • Kissmetrics

  Kissmetrics

  De focus van Kissmetrics ligt op het helpen van marketeers bij het verbeteren van hun prestaties. Naast diepgaande analytics kun je campagnes optimaliseren, door op belangrijke punten conversie verhogende triggers in te stellen. Gratis demo op aanvraag.

  Naar de website

 • Lander

  Lander App

  De templates van LanderApp zijn bedacht en ontworpen voor conversies. Ongeacht wat jouw business is of wat voor campagne je gaat draaien, met Lander maak je er een succes van.

  Naar de website

 • Leaddesk

  Leaddesk

  Leaddesk heeft alles-in-één cloud software voor call centers en telesales. LeadDesk is hét toonaangevende bedrijf voor call centers, binnendienst verkoop en telemarketing. LeadDesk verhoogt omzet en verlaagt kosten, terwijl de flexibiliteit en controle verbeteren. Resultaatverbeteringen van 20% tot 200%!

  Naar de website

 • LeadPages

  LeadPages

  LeadPages is een van de meest gebruikte landing page builders door marketeers. Zeer gebruiksvriendelijk, maar minder mogelijkheden voor aanpassen dan sommige andere builders. Grote community en handige extra’s.

  Naar de website

 • Lucky Orange

  Lucky Orange

  Lucky Orange biedt een alles-in-1 conversie optimalisatie platform. Inclusief: analytics, recordings, live chat, heatmaps, funnel tracking, form analytics en polls. Veel waar voor je geld en een gratis proefperiode.

  Naar de website

 • Marketizator

  Marketizator

  Marketizator is niet alleen een A/B testing tool, maar je kunt er ook geavanceerde enquêtes mee maken die triggeren on-load, on-exit of on-scroll. Je kunt starten met een gratis account.

  Naar de website

 • Mouseflow

  Mouseflow

  Mouseflow geeft inzicht in het gedrag van je bezoekers door recordings, heatmaps, funnels en form analytics. Hierdoor kun je pijnpunten in het proces gemakkelijk verhelpen en je campagne optimaliseren voor een hogere ROI.

  Naar de website

 • Netsuite

  Netsuite

  Netsuite claimt het snelst groeiende bedrijf te zijn van financieel management systemen. NetSuite CRM-software is een cloud oplossing die een 360° realtime beeld geeft van jouw klanten. Naast traditionele CRM mogelijkheden levert NetSuite ook offertes, verkoopprognoses, commissies, orderbeheer en geïntegreerde e-commerce functies.

  Naar de website

 • Oncontact

  Oncontact CRM

  Oncontact CRM heeft afgelopen jaren veel prijzen gewonnen voor hun software oplossingen. Oncontact biedt CRM & Marketing automation aan voor één prijs. Dit pakket bevat ook een module verkoop, klantenservice en een app voor mobiel. Geen verborgen en extra kosten. Gratis een proefaccount.

  Naar de website

 • Optimizely

  Optimizely

  Optimizely is marktleider op het gebied van online conversie optimalisatie. Ze bieden A/B testing en personalisatie tools. Optimizely bedient veel grote merken. Het platform is gemakkelijk in gebruik, zodat je snel nieuwe tests kunt draaien. Je kunt Optimizely gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Perfectview

  Perfectview

  Perfectview is een krachtig online CRM software pakket. PerfectView CRM geeft een duidelijk overzicht van klanten en prospects. Gegevens, verslagen en taken wordt overzichtelijk op één plaats verzameld. Ruim 4.000 kleine, middel-grote én grote organisaties gebruiken al PerfectView voor relatiebeheer, verkoop, marketing en klantenservice. Gratis een proefaccount.

  Naar de website

 • Salesforce

  Salesforce

  Salesforce de pionier op het gebied van CRM-oplossingen in de cloud. Vanaf 1999 biedt Salesforce volledig geïntegreerde oplossing voor het beheren van alle interacties met klanten en prospects, ontworpen om organisaties te helpen groeien en succes te realiseren. 30 dagen gratis proberen.

  Naar de website

 • Thrive

  Thrive

  Thrive is zowel een cloud als self hosted tracking oplossing voor alle mogelijke campagnes en soorten traffic. Een van de snelste redirects in de business en veel tracking opties op alle niveaus. Zelfs complexe funnels kunnen volledig gevolgd en getest worden.

  Naar de website

 • Unbounce

  Unbounce

  Unbounce mag grote merken zoals Randstad tot haar klanten rekenen. Het is niet de goedkoopste landing page builder die er is, maar Unbounce biedt veel mogelijkheden voor online marketeers.

  Naar de website

 • Visual Website Optimizer

  Visual Website Optimizer

  Visual Website Optimizer is een gebruiksvriendelijke A/B testing tool. Je hebt geen technische kennis nodig. Daarnaast kun je multivariate testen en bieden extra’s als: behavioral targeting en heatmaps. Je kunt VWO gratis testen.

  Naar de website

 • Voluum

  Voluum

  Duizenden gebruikers laten hun traffic tracken door Voluum. De real time rapportages zijn een van de snelste en meest overzichtelijke. Geschikt voor zowel desktop als mobile traffic. Prettige en overzichtelijke interface.

  Naar de website

 • WhatRunsWhere

  WhatRunsWhere

  WhatRunsWhere is een van de krachtigste spionage tools op de markt. Je kunt zowel spioneren op display als mobile campagnes in meer dan 20 landen, waaronder Nederland. 3 dagen testen voor $1.

  Naar de website