E-COMMERCE

TOOLS, APPS & SOFTWARE

Alles
A/B SPLITTESTEN
Betalingen
Tracking Software
Webshop Bouwen
Webshop hosting links
Webhosting
 • AB Tasty

  AB Tasty

  Geef de conversie van je websites, mobiele sites an applicaties een boost met de A/B testing software van AB Tasty. Multivariate testing en content personalisatie behoren ook tot de mogelijkheden.

  Naar de website

 • AdsBridge

  AdsBridge

  AdsBridge is een intelligente, cloud hosted traffic tracker voor affiliates, bureaus en adverteerders. Met deze software analyseer de data en optimaliseer je campagnes. Snelle redirects en gratis landing page tool inbegrepen.

  Naar de website

 • Adyen

  Adyen

  Adyen combineert mobiel, online en in-store betalingen met vrijwel ieder type digitale betaling. Wereldwijd systeem en vooruitstrevende technologie voor alle kanalen. Test account behoort tot de mogelijkheden.

  Naar de website

 • antagonist

  Antagonist

  Antagonist is een van de beste beoordeelde webhosting bedrijven van Nederland. Veel beveiligings- en backupmogelijkheden. Bekende apps zoals WordPress of Magento zijn in 1 klik te installeren. Geen VPS of dedicated servers beschikbaar.

  Naar de website

 • Bevo

  Bevo

  Het Bevo tracking platform is in de basis gratis en cloud hosted. Track en optimaliseerde performance van je marketing campagnes. Denk aan keywords, advertenties, landing pages, geo, time & day parting.

  Naar de website

 • Buckaroo

  Buckaroo

  Buckaroo is een complete betaaloplossing inclusief factureren. Afgelopen jaren uitgeroepen tot beste payment provider van Nederland. Alle belangrijke betaalmogelijkheden en vele plugins. Maatwerk oplossing.

  Naar de website

 • Convert

  Convert

  Convert is een betaalbare en schaalbare A/B testing tool. Wijzig gemakkelijk je content in Convert Experiments™ zonder technische kennis. Test de prestaties van verschillende pagina’s tegen elkaar en verhoog je ROI.

  Naar de website

 • Google Analytics

  Google Analytics

  Content Experiments is de gratis split test tool van Google. Hiermee kun je gebruik maken van de data uit Google Analytics. Vergeleken met andere A/B testing tools is Content Experiments vrij beperkt.

  Naar de website

 • iMobitrax

  iMobitrax

  iMobitrax is echt een zwaargewicht onder de tracking oplossingen. Het is self hosted en vooral gericht op het tracken van grote hoeveelheden mobile traffic. Veel mogelijkheden voor automatisering en roulatie opties.

  Naar de website

 • ixl

  iXL Hosting

  iXL is een webhoster die naast persoonlijke hosting ook zakelijke Cloud VPS, dedicated servers en managed hosting aanbiedt. Dus onbeperkt schalen zonder te verhuizen. Aparte managed pakketten beschikbaar voor apps als WordPress.

  Naar de website

 • ixl-webshop

  iXL Magento

  Bij iXL heb je keuze uit drie pakketten wanneer het gaat om Magento hosting. Er zijn doorgroei mogelijkheden naar een VPS of dedicated server. Vooruitstrevende technieken en infrastructuur. Migratieservice beschikbaar.

  Naar de website

 • lightspeed-screen

  Lightspeed

  Lightspeed (voorheen SEOShop) is een van de marktleiders op het gebied van webwinkel software. Innoverend platform met veel integraties en unieke (betaalde) thema’s. 14 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Marketizator

  Marketizator

  Marketizator is niet alleen een A/B testing tool, maar je kunt er ook geavanceerde enquêtes mee maken die triggeren on-load, on-exit of on-scroll. Je kunt starten met een gratis account.

  Naar de website

 • mijnwebwinkel-screen

  MijnWebwinkel

  Met de webshop software van MijnWebwinkel kan iedereen eenvoudig een webshop beginnen. Prettige interface met drag & drop functionaliteit. Gratis pakket beschikbaar, maar wel met zeer beperkte mogelijkheden.

  Naar de website

 • Mollie

  Mollie

  De online betaaloplossing van Mollie kent geen opstartkosten of vast maandbedrag. Alle betalingen met 1 koppeling op je website. Overzichtelijk dashboard, duidelijke kosten en snel op te zetten. Vergoeding per transactie.

  Naar de website

 • neostrada-webshop

  Neostrada Magento

  Naast de standaard Magento pakketten biedt Neostrada ook maatwerk. Hierbij worden jouw wensen omgezet naar de optimale configuratie. Bij de standaard pakketten is er keuze uit drie mogelijkheden.

  Naar de website

 • Optimizely

  Optimizely

  Optimizely is marktleider op het gebied van online conversie optimalisatie. Ze bieden A/B testing en personalisatie tools. Optimizely bedient veel grote merken. Het platform is gemakkelijk in gebruik, zodat je snel nieuwe tests kunt draaien. Je kunt Optimizely gratis uitproberen.

  Naar de website

 • shopify-screen

  Shopify

  Shopify is het grootste e-commerce platform ter wereld. Zeer makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden voor koppelingen en migraties, waaronder een koppeling met WordPress. 24/7 ondersteuning en 14 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • shoppagina-screen

  Shoppagina

  Shoppagina biedt voordelige webwinkel software met standaard veel mogelijkheden. Gebruiksvriendelijk platform, waarvoor je geen technische kennis nodig hebt. Mooie design opties. 30 dagen gratis proberen.

  Naar de website

 • sisow

  Sisow

  Sisow werkt zonder abonnements- en opstartkosten. Je betaalt per transactie. Alle belangrijke online betaalmogelijkheden inclusief digitale accept giro en betalen achteraf. Basis pakket snel in te stellen. Maatwerk mogelijk.

  Naar de website

 • skyberate

  Skyberate

  Skyberate Internet Services mag veel bekende merken tot haar klanten rekenen. Naast de bekende hostingpakketten ook VPS beschikbaar en zogenaamde load balanced hosting voor maatwerk. Extra mogelijkheden voor Magento pakketten.

  Naar de website

 • skyberate-webshop

  Skyberate Magento

  De voor Magento geoptimaliseerde webhosting van Skyberate. Magento is een zwaar systeem dat om een specifieke server configuratie en infrastructuur vraagt. Keuze uit verschillende pakketten, waardoor het schaalbaar is.

  Naar de website

 • Thrive

  Thrive

  Thrive is zowel een cloud als self hosted tracking oplossing voor alle mogelijke campagnes en soorten traffic. Een van de snelste redirects in de business en veel tracking opties op alle niveaus. Zelfs complexe funnels kunnen volledig gevolgd en getest worden.

  Naar de website

 • versio

  Versio

  Zowel de webhosting als de domeinnaam diensten van Versio behoren tot de voordeligste van Nederland. Speciale pakketten voor bekende apps en Cloudbox VPS. Geen telefonische helpdesk, maar per chat bereikbaar tot 02.00 uur in de nacht.

  Naar de website

 • versio-webshop

  Versio Magento

  Versio biedt een aantal webhosting pakketten die geoptimaliseerd zijn voor de populaire webshop software Magento. De servers zijn aangepast zodat ze de snelheid kunnen bieden die deze software nodig heeft.

  Naar de website

 • Visual Website Optimizer

  Visual Website Optimizer

  Visual Website Optimizer is een gebruiksvriendelijke A/B testing tool. Je hebt geen technische kennis nodig. Daarnaast kun je multivariate testen en bieden extra’s als: behavioral targeting en heatmaps. Je kunt VWO gratis testen.

  Naar de website

 • Voluum

  Voluum

  Duizenden gebruikers laten hun traffic tracken door Voluum. De real time rapportages zijn een van de snelste en meest overzichtelijke. Geschikt voor zowel desktop als mobile traffic. Prettige en overzichtelijke interface.

  Naar de website