ONLINE ADVERTEREN

VERHOOG JE WEBSHOP OMZET MET DEZE TOOLS

Alles
Advertentie Netwerken
Advertentie Netwerken Mobiel
Campagne Optimalisatie
Google Adwords Tool
Spionage Software
Tracking Software
 • Adbeat

  Adbeat

  Verbeter binnen enkele minuten je ROI met Adbeat. Bekijk met deze spy tool de marketing strategie en campagnes van je concurrenten. Ontdek de beste placements en converterende landingspagina’s.

  Naar de website

 • Adform

  Adform

  Adform heeft een media platform gebouwd met de wensen van brand managers in het achterhoofd. Adform combineert een volledig geïntegreerd Demand Side Platform (DSP), rich media en Ad Serving.

  Naar de website

 • AdFox

  AdFox

  Met AdFox kun je spioneren op Facebook ads campagnes van concurrenten. Vind nieuwe ideeën en doe inspiratie op. Prettige interface en uitproberen voor $1.

  Naar de website

 • Adperium

  Adperium

  Adperium biedt een zeer gebruiksvriendelijk self-service advertentie netwerk, waarmee je wereldwijd traffic kunt genereren. Je kunt al adverteren vanaf €50. Veel mogelijkheden voor banner en popup campagnes.

  Naar de website

 • AdsBridge

  AdsBridge

  AdsBridge is een intelligente, cloud hosted traffic tracker voor affiliates, bureaus en adverteerders. Met deze software analyseer de data en optimaliseer je campagnes. Snelle redirects en gratis landing page tool inbegrepen.

  Naar de website

 • Adspike

  AdSpike

  AdSpike is gebaseerd op een aantal slimme algoritmes die jouw Google Adwords campagnes analyseren. AdSpike geeft vervolgens suggesties om je campagnes te optimaliseren. 1 maand gratis proberen.

  Naar de website

 • AdsXposed

  AdsXposed

  AdsXposed focust zich op mobile ads. Deze spionage software checkt duizenden advertenties per dag, door campagnes te scrapen voor zowel Android als iOS. Bekijk hoe je concurrenten adverteren op mobile devices.

  Naar de website

 • adverteerdirect

  Adverteer Direct

  Via adverteer direct kun je rechtstreeks advertentieruimte inkopen op relevante, Nederlandse websites. Weinig tot geen target mogelijkheden, maar inkopen op basis van het aantal impressies.

  Naar de website

 • Bevo

  Bevo

  Het Bevo tracking platform is in de basis gratis en cloud hosted. Track en optimaliseerde performance van je marketing campagnes. Denk aan keywords, advertenties, landing pages, geo, time & day parting.

  Naar de website

 • BoxOfAds

  BoxOfAds

  BoxOfAds spioneert op PPV en display banner advertenties. Met deze tool kun je zien welke campagnes werken en welke niet. BoxOfAds claimt de grootste database met lopende campagnes te hebben. Proefabonnement van $1 voor 3 dagen.

  Naar de website

 • Clicktale

  Clicktale

  Clicktale onthult het gedrag en de wensen van bezoekers op ieder moment tijdens de interactie met een webpagina of app. Dit doet Clicktale o.a. met heatmaps en session replays. Met deze inzichten kun je websites, campagnes en ook apps optimaliseren.

  Naar de website

 • Crazy Egg

  Crazy Egg

  Crazy Egg is als een röntgen bril, waarmee je precies kunt zien wat bezoekers op je website of webpagina doen. Waar ze klikken, hoe ver ze scrollen, etc. Hierdoor krijg je waardevolle info waarmee je kunt optimaliseren en je marketing budget effectiever in kunt zetten.

  Naar de website

 • Decibel Insight

  Decibel Insight

  Decibel Insight is een krachtige alles-in-1 CX analytics tool. Ze bieden session replays, heatmaps, form analytics, behavorial alerts en error reporting. Er zijn integratie mogelijkheden voor Google Analytics en Adobe Analytics. Gratis proefperiode.

  Naar de website

 • Experiment Engine

  Experiment Engine

  Experiment Engine is een workflow management tool gericht op campagne optimalisatie. Het helpt je bij het plannen, creëren en rapporteren van A/B tests. Zeer geschikt wanneer je met meerdere mensen in een team gaat testen. Er is een gratis demo beschikbaar.

  Naar de website

 • facebook for business

  Facebook For Business

  Facebook For Business biedt adverteerders de mogelijkheid om zeer gericht gebruikers van Facebook te bereiken. Perfect voor adverteerders in de consumentenmarkt. De target opties zijn ongekend.

  Naar de website

 • Formisimo

  Formisimo

  Formisimo is een analytics tool speciaal voor formulieren. Handig voor lead generatie campagnes. Formisimo helpt je begrijpen waar en wanneer bezoekers afhaken, zodat je het formulier kunt optimaliseren. 1 week gratis proberen.

  Naar de website

 • gericht online

  GerichtOnline

  GerichtOnline is het self-service advertentie netwerk van De Telegraaf. Met GerichtOnline maak je zelf je campagne en sta je binnen de kortste keren op Nederlandse topsites. Je krijgt korting wanneer je meer vertoningen inkoopt.

  Naar de website

 • google adwords

  Google Adwords

  Google Adwords is het PPC advertentie netwerk van de bekendste zoekmachine ter wereld. Adverteer gericht in de zoekresultaten of het display netwerk. Maak gebruik van de gratis telefonische ondersteuning.

  Naar de website

 • Google Keyword Planner

  Google Keyword Planner

  De gratis zoekwoordplanner van Google zelf is een hulpmiddel voor het opzetten van nieuwe campagnes in het zoeknetwerk of het uitbreiden van bestaande campagnes. Genereer gemakkelijk nieuwe zoekwoord ideeën inclusief statistieken.

  Naar de website

 • Hotjar

  Hotjar

  Hotjar doet (bijna) alles. Naast triggered polls bieden ze ook funnel tracking, session cams, heatmaps, form analytics en enquêtes. Met al deze tools verzamel je waardevolle data, waarmee je campagnes op scherp kunt zetten. 15 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • iMobitrax

  iMobitrax

  iMobitrax is echt een zwaargewicht onder de tracking oplossingen. Het is self hosted en vooral gericht op het tracken van grote hoeveelheden mobile traffic. Veel mogelijkheden voor automatisering en roulatie opties.

  Naar de website

 • Kissmetrics

  Kissmetrics

  De focus van Kissmetrics ligt op het helpen van marketeers bij het verbeteren van hun prestaties. Naast diepgaande analytics kun je campagnes optimaliseren, door op belangrijke punten conversie verhogende triggers in te stellen. Gratis demo op aanvraag.

  Naar de website

 • Koeck

  Koeck

  Koeck zorgt er voor dat iedere keer als een gebruiker zijn telefoon aanzet het eerste wat hij ziet is de Koeck advertentie. Koeck heeft een gemiddelde contactfrequentie van meer dan 200x per dag. Koeck huurt het vergrendelscherm van de gebruikers. Lockscreen advertising is een bewezen concept.

  Naar de website

 • ligatus

  Ligatus

  Ligatus biedt Native Advertenties die op vrijwel alle Nederlandse Premium website zijn geïntegreerd. Ligatus heeft een enorm bereik met meer dan 2 miljard impressies per maand. Goede oplossing voor direct response campagnes en content promotie.

  Naar de website

 • Lucky Orange

  Lucky Orange

  Lucky Orange biedt een alles-in-1 conversie optimalisatie platform. Inclusief: analytics, recordings, live chat, heatmaps, funnel tracking, form analytics en polls. Veel waar voor je geld en een gratis proefperiode.

  Naar de website

 • Mouseflow

  Mouseflow

  Mouseflow geeft inzicht in het gedrag van je bezoekers door recordings, heatmaps, funnels en form analytics. Hierdoor kun je pijnpunten in het proces gemakkelijk verhelpen en je campagne optimaliseren voor een hogere ROI.

  Naar de website

 • Sanoma

  Sanoma

  Sanoma biedt verschillende thema pakketten aan, waarmee je kunt adverteren op print, digital, tv en op events. Door eenvoudig de selectie tool te gebruiken kom je bij hun partners. Starttarief begint bij €22,-.

  Naar de website

 • sitescout

  SiteScout

  SiteScout is een RTB advertentie platform voor marketeers die tools nodig hebben die gemakkelijk in gebruik zijn, maar krachtig genoeg om de gewenste resultaten te behalen. SiteScout is een self-service netwerk.

  Naar de website

 • Thrive

  Thrive

  Thrive is zowel een cloud als self hosted tracking oplossing voor alle mogelijke campagnes en soorten traffic. Een van de snelste redirects in de business en veel tracking opties op alle niveaus. Zelfs complexe funnels kunnen volledig gevolgd en getest worden.

  Naar de website

 • Übersuggest

  Übersuggest

  Gebruik Übersuggest om snel nieuwe keywords te vinden die niet beschikbaar zijn in de Google Keyword Planner. Je kunt je zoekwoorden eenvoudig downloaden in een CSV bestand. Übersuggest is gratis.

  Naar de website

 • Voluum

  Voluum

  Duizenden gebruikers laten hun traffic tracken door Voluum. De real time rapportages zijn een van de snelste en meest overzichtelijke. Geschikt voor zowel desktop als mobile traffic. Prettige en overzichtelijke interface.

  Naar de website

 • WebAds

  WebAds

  WebAds biedt verschillende advertentie vormen aan. Je kunt kiezen uit video, automated trading, branded content, rich media en mobile. WebAds garandeert dat je alleen betaald voor advertenties die ook daadwerkelijk zichtbaar in beeld zijn voor de gebruiker. Prijzen en bereik zijn te downloaden op hun website.

  Naar de website

 • WhatRunsWhere

  WhatRunsWhere

  WhatRunsWhere is een van de krachtigste spionage tools op de markt. Je kunt zowel spioneren op display als mobile campagnes in meer dan 20 landen, waaronder Nederland. 3 dagen testen voor $1.

  Naar de website

 • WordStream

  WordStream

  De Google AdWords tools van WordStream behoren tot de top van geautomatiseerde AdWords software. Veel tools beschikbaar zoals; Performance Grader, Quality Score, Ad Text Generator en Bid Tool. Gratis proefperiode beschikbaar.

  Naar de website

 • Zeropark

  Zeropark

  Zeropark is een Real Time Bidding (RTB) advertentie netwerk, waarmee je gemakkelijk toegang krijgt tot traffic van hoge kwaliteit. Zeropark is een self-service platform dat vooral gebruik maakt van domain redirects en PPV (pop ups). Veel targeting opties en hoge volumes.

  Naar de website