MARKTONDERZOEK

TOOLS, APPS & SOFTWARE

Alles
CRM
Enquetes
Panels
Poll
Data
 • Avint

  Avint

  Met het Avint stemsysteem word het publiek betrokken bij de presentatie. De spreker stelt de vragen en het publiek geeft direct antwoord via smartphone. De antwoorden worden weergegeven op het presentatiescherm. Gratis tot 50 personen.

  Naar de website

 • checkmarket

  CheckMarket

  CheckMarket mag grote nationale en internationale merken tot haar klanten rekenen. De enquête software is zeer uitgebreid en gemakkelijk in gebruik. Veel integratie en rapportage mogelijkheden. Gratis proberen.

  Naar de website

 • Direct Manager

  Direct Manager

  DirectManager CRM is een zeer compleet, gebruikersvriendelijk, online CRM-systeem. DirectManager is crossplatform en is online en via een mobiele app te benaderen. Alle gegevens van klanten, prospects, leveranciers en overige relaties in één overzicht met veel extra functionaliteiten. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Gratis een proefaccount.

  Naar de website

 • google-formulieren

  Google Formulieren

  Met Google Formulieren kun je eenvoudig je eigen enquêtes maken. Mogelijkheid om gegevens te verzamelen in Google Spreadsheets voor rapportage en bijdragers toevoegen voor samenwerking. Gratis te gebruiken.

  Naar de website

 • Leaddesk

  Leaddesk

  Leaddesk heeft alles-in-één cloud software voor call centers en telesales. LeadDesk is hét toonaangevende bedrijf voor call centers, binnendienst verkoop en telemarketing. LeadDesk verhoogt omzet en verlaagt kosten, terwijl de flexibiliteit en controle verbeteren. Resultaatverbeteringen van 20% tot 200%!

  Naar de website

 • Mailplus Poll Manager

  Mailplus Poll Manager

  Met MailPlus Poll Manager is eenvoudig zelf polls te maken die vervolgens op een landingspagina of binnen website gepubliceerd kunnen worden. De vormgeving van de poll wordt bepaald door de landingspagina waarop het is geplaatst.

  Naar de website

 • Marketingdata

  Marketingdata

  Met Marketing Data app beschik je meteen over meer dan 700.000 beslissers, werkzaam in meer dan 500.000 bedrijven in de Benelux. Compleet met naam contact, functie, e-mailadres en telefoon. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Marketo

  Marketo

  Marketo ’s apps kunnen alle digitale activiteiten van jouw doelgroep vastleggen. Hun gedrag, interesses, ongeacht waar ze zijn. Marketo heeft keuze uit verschillende applicaties die passen bij jouw marketingstrategie.

  Naar de website

 • markteffect

  Markteffect

  De onderzoeksmethoden van Markteffect bestaan uit online, telefonisch, schriftelijk en face-to-face onderzoeken. Diepte interviews en mystery shopping behoren ook tot de mogelijkheden. Specialisatie in o.a. sportmarketing

  Naar de website

 • Micropoll

  Micropoll

  Met Micropoll maak je gratis een heel eenvoudig uitziende html poll voor op je website.

  Naar de website

 • multiscope

  Multiscope

  Multiscope beschikt over marktcijfers, online panels en klantenpanels. Met het onderzoeksplatform Socratos kun je zelf online marktonderzoek doen inclusief hosting en ondersteuning. Ook internationaal onderzoek mogelijk.

  Naar de website

 • Netsuite

  Netsuite

  Netsuite claimt het snelst groeiende bedrijf te zijn van financieel management systemen. NetSuite CRM-software is een cloud oplossing die een 360° realtime beeld geeft van jouw klanten. Naast traditionele CRM mogelijkheden levert NetSuite ook offertes, verkoopprognoses, commissies, orderbeheer en geïntegreerde e-commerce functies.

  Naar de website

 • Oncontact

  Oncontact CRM

  Oncontact CRM heeft afgelopen jaren veel prijzen gewonnen voor hun software oplossingen. Oncontact biedt CRM & Marketing automation aan voor één prijs. Dit pakket bevat ook een module verkoop, klantenservice en een app voor mobiel. Geen verborgen en extra kosten. Gratis een proefaccount.

  Naar de website

 • Perfectview

  Perfectview

  Perfectview is een krachtig online CRM software pakket. PerfectView CRM geeft een duidelijk overzicht van klanten en prospects. Gegevens, verslagen en taken wordt overzichtelijk op één plaats verzameld. Ruim 4.000 kleine, middel-grote én grote organisaties gebruiken al PerfectView voor relatiebeheer, verkoop, marketing en klantenservice. Gratis een proefaccount.

  Naar de website

 • Poll Everywhere

  Poll Everywhere

  Met Poll Everywhere vraag je je publiek een vraag en het publiek antwoord real-time met mobiele telefoon, Twitter of webbrowser. Gelijktijdig zie je jouw response live op internet of in je PowerPoint presentatie of webinar.

  Naar de website

 • PresentersWall

  PresentersWall

  Creëer een interactieve presentatie met de PresentersWall online voting tool. Het publiek stemt op polls en vragen met eigen smartphone, tablet of sms. De PresentersWall tool is een interactief hulpmiddel tijdens presentatie. Laat publiek direct stemmen, cijfers geven, een vraag stellen of reacties sturen.

  Naar de website

 • right-marktonderzoek

  Right Marktonderzoek

  Right Marktonderzoek is een full-service bureau voor marktonderzoek dat gespecialiseerd is op maatwerk. Duidelijke werkwijze en verschillende onderzoeksmethoden. Zowel online als offline panels beschikbaar.

  Naar de website

 • Salesforce

  Salesforce

  Salesforce de pionier op het gebied van CRM-oplossingen in de cloud. Vanaf 1999 biedt Salesforce volledig geïntegreerde oplossing voor het beheren van alle interacties met klanten en prospects, ontworpen om organisaties te helpen groeien en succes te realiseren. 30 dagen gratis proberen.

  Naar de website

 • Socratos

  Socratos

  Socratos van Multiscope is software voor marktonderzoek. Deze applicatie zorgt voor het uitvoeren van online marktonderzoek en het beheren van klantpanels. Het gehele onderzoeksproces volg je van begin tot eind via het web. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Survalyzer

  Survalyzer

  Survalyzer biedt alle functionaliteiten voor het maken van online enquêtes, deelnemers uitnodigen en gegevens verwerken. Er is keuze uit verschillende soorten vragen en zijn gemakkelijk vorm te geven. Ook de complexe filter sturingen zijn intuïtief te realiseren. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • surveymonkey

  SurveyMonkey

  SurveyMonkey is waarschijnlijk de bekendste aanbieder van enquête software. Veel verschillende vraagtypen en logica voor overslaan van pagina’s of vragen. Veel integraties en mobiele app. Basisfuncties zijn gratis.

  Naar de website

 • survio

  Survio

  Survio maakt enquêtes maken makkelijk door meer dan 100 templates en 70 unieke designs. 24/7 klantenservice en uitgebreide rapportage mogelijkheden met grafieken en exporteer functies. Gratis tot 100 respondenten.

  Naar de website

 • tns-nipo

  TNS Nipo

  TNS Nipo is een van de grootste markt onderzoeksbureau’s van Nederland. De Nederlandse tak is onderdeel van TNS dat in meer dan tachtig landen actief is. Biedt niet alleen marktonderzoek, maar ook andere businessoplossingen.

  Naar de website

 • WeAsk

  WeAsk

  Met de WeAsk tool kan je live interactie zoeken met jouw klanten via WhatsApp. Voor marktonderzoek of gebruik te maken van whatsapp je campagnes uniek te maken en sneller, goedkoper en leuker uit te voeren. On the spot! met honderden consumenten testjes, toetsingen en onderzoek doen. Alle resultaten worden gepresenteerd in overzichtelijke grafieken.

  Naar de website

 • Xignite

  Xignite

  Xignite is een toonaangevende aanbieder van cloudsystemen voor marktdata. De marktdata wordt verzameld door het gebruik van verschillende API’s van Xignite.

  Naar de website