MOBILE MARKETING

TOOLS, APPS & SOFTWARE

Alles
Advertentie Netwerken Mobiel
Berichten Diensten
Data
Loyalty Programma's
Mobiel Betalen
Mobiele Templates
Mobiele Webshop Builders
Mobiele Website Builders
Mobiele Website Testers
Mobile Marketing
 • Adperium

  Adperium

  Adperium biedt een zeer gebruiksvriendelijk self-service advertentie netwerk, waarmee je wereldwijd traffic kunt genereren. Je kunt al adverteren vanaf €50. Veel mogelijkheden voor banner en popup campagnes.

  Naar de website

 • Airwatch

  Airwatch

  Airwatch is een Mobile Device Management Tool en is de basis van een uitgebreide Enterprise Mobility Management ( EMM ) platform. Eenvoudig in te stellen en op een efficiënte manier een gevarieerd aantal apparaten bekijken en beheren vanaf een centrale beheerconsole. Gratis 30 dagen uitproberen.

  Naar de website

 • Amtel

  Amtel

  Amtel zorgt er voor dat al jouw data veilig achter gesloten deuren staat. Amtel heeft een Cloud based dashboard en een Apps Management tool, waarmee je kunt aangeven welke apps geïnstalleerd mogen worden. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Belly

  Belly

  Met de Engelstalige app van Belly bouw je aan je customer relationship. Door deze software te gebruiken kan je via mobiel jouw klant zegels laten sparen. Zo krijg je meer informatie over jouw klanten en geef je ze een reden om weer bij je terug te komen. Krijg een persoonlijke walk-through van Belly op hun website.

  Naar de website

 • Casengo

  Casengo

  Casengo is een simpel klantenservice programma, die jou helpt om jouw klanten een betere online ervaring te geven via live chat, e-mail en WhatsApp. Door gebruik te maken van één inbox voor al jouw klanten interacties en conversaties heb je alles in één overzicht. Je bent dus minder tijd kwijt aan zoeken, slepen, toewijzen, controleren of vergeten. 14 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • facebook for business

  Facebook For Business

  Facebook For Business biedt adverteerders de mogelijkheid om zeer gericht gebruikers van Facebook te bereiken. Perfect voor adverteerders in de consumentenmarkt. De target opties zijn ongekend.

  Naar de website

 • goMobi

  goMobi

  goMobi is een Engelstalige mobiele website bouwer. Hiermee bouw je mobiele websites voor elk device; mobiel, tablet en desktop. Deze CMS tool is gemakkelijk in gebruik. Geen programmeer kennis nodig. Veel keus uit templates. 7 dagen gratis uitproberen.

   

  Naar de website

 • google adwords

  Google Adwords

  Google Adwords is het PPC advertentie netwerk van de bekendste zoekmachine ter wereld. Adverteer gericht in de zoekresultaten of het display netwerk. Maak gebruik van de gratis telefonische ondersteuning.

  Naar de website

 • Google Mobielvriendelijke Test

  Google Mobielvriendelijke Test

  Met deze tool van Google test je de jouw URL. Deze wordt geanalyseerd en daarna krijg je een melding of de pagina een mobielvriendelijk ontwerp heeft.

  Naar de website

 • Impressly

  Impressly

  Impress.ly is voor ondernemers en zzp’ers.  Met deze tool bouw je zelf een mobiele website in 2 minuten. Impress.ly verzamelt en sorteert automatisch belangrijke informatie op social media, via rss, foto’s, evenementen, muziek en maakt daar een mobiele site van opgemaakt in huisstijl en professionele vormgeving. Account aanmaken voor demo.

  Naar de website

 • iZettle

  iZettle

  Met iZettle doe je je betalingen overal waar je wilt en run je je mobiele bedrijf vanaf een smartphone of tablet met eenvoudige boekhoud tools en verkoop rapportages. Betalen via internet, past in je broekzak en accepteert alle grote kaarten. Je betaalt alleen transactie toeslagen, dus geen vast contract of abonnement. Deze toeslagen gaan omlaag wanneer je meer verkoopt.

  Naar de website

 • Koeck

  Koeck

  Koeck zorgt er voor dat iedere keer als een gebruiker zijn telefoon aanzet het eerste wat hij ziet is de Koeck advertentie. Koeck heeft een gemiddelde contactfrequentie van meer dan 200x per dag. Koeck huurt het vergrendelscherm van de gebruikers. Lockscreen advertising is een bewezen concept.

  Naar de website

 • ManageEngine

  ManageEngine

  Beveilig je mobiele apparaten en data met Mobile Device Manager Plus van ManageEngine. Deze is gratis tot 25 mobiele apparaten. Het ondersteunt iOS, Android en Windows. 30 dagen full version gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Marketingdata

  Marketingdata

  Met Marketing Data app beschik je meteen over meer dan 700.000 beslissers, werkzaam in meer dan 500.000 bedrijven in de Benelux. Compleet met naam contact, functie, e-mailadres en telefoon. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Marketo

  Marketo

  Marketo ’s apps kunnen alle digitale activiteiten van jouw doelgroep vastleggen. Hun gedrag, interesses, ongeacht waar ze zijn. Marketo heeft keuze uit verschillende applicaties die passen bij jouw marketingstrategie.

  Naar de website

 • mijnPIN

  mijnPIN

  mijnPIN is jouw persoonlijke mobiele pinautomaat. Ze claimen de beste mobiele contactloze betaalterminal te hebben. Geen contracten, alleen betalen bij gebruik. Directe uitbetaling en alle pin- en creditcards worden geaccepteerd.

  Naar de website

 • MyOrder

  MyOrder

  Met MyOrder bied je jouw klanten het gemak van mobiel bestellen, betalen en sparen. MyOrder is een onderdeel van de Rabobank. Met deze app kan je een mobiel spaarsysteem introduceren bij jouw klanten.

  Naar de website

 • Obi4wan

  Obi4wan

  OBI4wan biedt dé tool voor social media monitoring, webcare, publishing en social analytics. Het is een gebruiksvriendelijke tool voor online monitoring van alle sociale netwerken. OBI4wan geeft inzicht in online conversaties en rapporteert snel en efficiënt over deze data.

  Naar de website

 • Payleven

  Payleven

  Payleven heeft verschillende PIN-readers en start met het accepteren van contactloze pin- en creditcardbetalingen met jouw smartphone of tablet. Accepteer betalingen zonder vaste kosten. Flexibel tarief, hoe hoger de omzet, hoe lager het tarief. Het tarief start op 2,75% en daalt tot maar liefst 1,5% per transactie. 30 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • PinMobile

  PinMobile

  Met Pinmobile kan je overal eenvoudig pinpas- en creditcard betalingen uitvoeren. Met de gratis Pinmobile App verander je je tablet of smartphone in een kassa (Android en IOS). Na de betaling kan je je klant vervolgens het pinbonnetje toesturen per mail of per sms. Dagelijks ontvang je per mail een overzicht van jouw transacties. Maand abonnement en eenmalige kosten voor de pinpaslezer.

  Naar de website

 • Pirq

  Pirq

  Pirq is een digitale spaarkaart. Je neemt een abonnement bij Pirq en je klanten moeten een app downloaden. Elke keer als een klant langs komt kan hij een punt ontvangen door de code te scannen. Ook kan je je klanten een e-mail of push notificaties sturen.

  Naar de website

 • Responsive webdesign testing tool

  Responsive webdesign testing tool

  Hier test je heel eenvoudig door jouw URL in te vullen of jouw webdesign responsive is en hoe het op verschillende formaten eruit ziet

  Naar de website

 • Sanoma

  Sanoma

  Sanoma biedt verschillende thema pakketten aan, waarmee je kunt adverteren op print, digital, tv en op events. Door eenvoudig de selectie tool te gebruiken kom je bij hun partners. Starttarief begint bij €22,-.

  Naar de website

 • Scandit

  Scandit

  Scandit is de mobiele software oplossing voor de retailer. Scandit heeft een mobiele barcode scanner voor de smartphone, tablet of wearables. Scandit kan je eenvoudig zelf customizen en draait op alle bekende platformen en kan 16 verschillende formats van codes scannen.

  Naar de website

 • Spiceworks

  Spiceworks

  Spiceworks heeft een aantal app’s voor IT’ers die je gratis kunt gebruiken. Het IT netwerkbeheer app en helpdesk software is ontworpen voor netwerken met maximaal 1.000 apparaten. Het combineert helpdesk software, mobiele apparatuur management en heeft een ingebouwde TFTP-server.

  Naar de website

 • SpotOn

  SpotOn

  Met SpotOn kan je de relatie tussen jou en de klant vergroten. Door je klanten te belonen met incentives komen ze vaker bij je terug en besteden ze meer. Met SpotOn Loyalty kan je per segment campagnes maken. Maak een aanbod voor vaste klanten, sporadische klanten of de vrienden van jouw klanten via social media.

  Naar de website

 • Sumup

  Sumup

  Met Sumup kan je beginnen met het accepteren van pin- en creditcard betalingen. Geen vaste kosten, alleen de PIN en kaartlezer hebben eenmalige kosten, daarna betaal je alleen bij gebruik een vast percentage. Via Bluetooth verbind je de PIN+ kaartlezer eenvoudig met de gratis SumUp app op smartphone of tablet (Android of iOS).

  Naar de website

 • SyncForce

  SyncForce

  SyncForce heeft een Master Data Management Tool ontwikkeld voor merkproducten. De SyncForce MDM cloud biedt een centrale data hub die alle informatie consistent uitgewisselt naar alle medewerkers, partners, systemen en media.

  Naar de website

 • themeforest

  Themeforest

  Themeforest is waarschijnlijk de grootste en bekendste aanbieder van templates, met een prettig zoek en preview systeem. Verrassend lage prijzen voor hoge kwaliteit. Alle bekende CMS’en en software zijn vertegenwoordigt. Betalen per download.

  Naar de website

 • tns-nipo

  TNS Nipo

  TNS Nipo is een van de grootste markt onderzoeksbureau’s van Nederland. De Nederlandse tak is onderdeel van TNS dat in meer dan tachtig landen actief is. Biedt niet alleen marktonderzoek, maar ook andere businessoplossingen.

  Naar de website

 • Treebranche

  Treebranche

  Treebranche is een Nederlands bedrijf met vestigingen in Utrecht en Alkmaar. Zij hebben een WhatsApp klantenservice webapplicatie voor bedrijven ontwikkeld. Met deze applicatie kan je zeer eenvoudig met meerdere medewerkers tegelijkertijd via WhatsApp communiceren met jouw klanten.

  Naar de website

 • Volusion

  Volusion

  Met de Engelstalige software van Volusion bouw je eenvoudig je eigen mobile webshop. Deze complete E-commerce website builder heeft mooie templates en je maakt gemakkelijk nieuwe producten aan. Social media en video kan je eenvoudig integreren. 14 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Watermelon

  Watermelon

  Met Watermelon app je samen met je collega’s tegelijkertijd met je klanten. Of je nou met je smartphone, tablet of computer bent ingelogd. Alle berichten op één plek en altijd én overal bereikbaar. Daarnaast kan je appjes inplannen en interessante statistieken bijhouden. Klanten kunnen foto’s en video’s met je delen en jij kunt ook multimedia delen met je klanten. 14 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • WeAsk

  WeAsk

  Met de WeAsk tool kan je live interactie zoeken met jouw klanten via WhatsApp. Voor marktonderzoek of gebruik te maken van whatsapp je campagnes uniek te maken en sneller, goedkoper en leuker uit te voeren. On the spot! met honderden consumenten testjes, toetsingen en onderzoek doen. Alle resultaten worden gepresenteerd in overzichtelijke grafieken.

  Naar de website

 • WebAds

  WebAds

  WebAds biedt verschillende advertentie vormen aan. Je kunt kiezen uit video, automated trading, branded content, rich media en mobile. WebAds garandeert dat je alleen betaald voor advertenties die ook daadwerkelijk zichtbaar in beeld zijn voor de gebruiker. Prijzen en bereik zijn te downloaden op hun website.

  Naar de website

 • Xignite

  Xignite

  Xignite is een toonaangevende aanbieder van cloudsystemen voor marktdata. De marktdata wordt verzameld door het gebruik van verschillende API’s van Xignite.

  Naar de website

 • YouGET

  YouGET

  Met het Nederlandse bedrijf YouGET kan je zegeltjes sparen op je telefoon. Beloon jouw klanten en maak je eigen spaarkaart aan en geef een zegeltje voor elke stap die je klant zet. Via YouGET is het belonen van alle stappen in een customer journey nu voor iedereen bereikbaar!

  Naar de website

 • Ziber Mobiel

  Ziber

  Ziber is voor de ietwat gevorderde vormgever. Met de DS4 software van Ziber ontwerp je professionele mobiele websites. Deze neemt de instellingen van de desktop website over en zo staat de mobiel website meteen in de juiste kleuren van de huisstijl. Ontwerp een mooie achtergrond, upload het logo, kies een font en maak de mobiele website helemaal naar wens. Gratis aanmelden.

  Naar de website