SOCIAL MEDIA

TOOLS, APPS & SOFTWARE

Alles
Facebook Tools
Instagram Tools
Social Media Management
Pinterest Tools
Twitter Tools
YouTube Tools
 • AdEspresso

  AdEspresso

  Analyseer en optimaliseer je Facebook campagnes met AdEspresso. Maak en test gemakkelijk verschillende advertenties. Houd je campagnes bij in een overzichtelijk dashboard. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Agora Pulse

  Agora Pulse

  Met Agora Pulse beheer je al je social media berichten op 1 plek. Plan en publiceer je content en krijg inzicht door de gedetailleerde rapportages. Gratis uitproberen, daarna keuze uit verschillende pakketten.

  Naar de website

 • BoardBooster

  BoardBooster

  BoardBooster is een Pinterest management tool waarmee je Pins in kunt inplannen, boards kunt bijhouden en je Pinterest strategie kunt optimaliseren. Vanaf $5 per maand.

  Naar de website

 • Buffer

  Buffer

  De social media management tool Buffer blinkt uit in zijn eenvoudigheid. Schrijf meerdere posts tegelijk en laat ze door Buffer op gekozen tijdstippen plaatsen op je verschillende social media accounts. Gratis, maar voor meer profielen moet je upgraden.

  Naar de website

 • CrowdFire

  CrowdFire

  CrowdFire is een social media tool waarmee je je Instagram en Twitter accounts kunt beheren. Gebruik het om te posten, analyseren en om je accounts te laten groeien. Gratis basisplan, betalen voor meer mogelijkheden.

  Naar de website

 • FanBridge

  FanBridge

  FanBridge biedt een complete set met tools om een publiek op te bouwen en te behouden. Fan Questions, emails verzamelen en meer. Gratis uitproberen, daarna meerdere pakketten mogelijk.

  Naar de website

 • Hootsuite

  Hootsuite

  Hootsuite laat je meer uit social media halen. Manage al je netwerken en posts via 1 dashboard. Zien wat mensen zeggen over jouw bedrijf en toegang tot analytics. Gratis, maar voor meer opties betaal je.

  Naar de website

 • Latergramme

  Latergramme

  Met de technologie van Latergramme kun je gemakkelijk Instagram posts inplannen en beheren. Prettige en overzichtelijke interface. Deze Instagram tool is gratis tot 2 accounts en max. 30 posts per dag.

  Naar de website

 • LikeAlyzer

  LikeAlyzer

  LikeAlyzer is een leuke Facebook tool van Meltwater die je helpt om het potentieel en de effectiviteit van je Facebook pagina’s te meten. Ontdek nieuwe mogelijkheden en optimaliseer je pagina’s. 100% gratis Facebook tool.

  Naar de website

 • ManageFlitter

  ManageFlitter

  ManageFlitter biedt een set gebruiksvriendelijke tools, die je slimmer en sneller met twitter laten werken. ManageFlitter is een must wanneer je meer rendement uit Twitter wilt halen. Gratis basisplan, upgraden voor meer mogelijkheden.

  Naar de website

 • Obi4wan

  Obi4wan

  OBI4wan biedt dé tool voor social media monitoring, webcare, publishing en social analytics. Het is een gebruiksvriendelijke tool voor online monitoring van alle sociale netwerken. OBI4wan geeft inzicht in online conversaties en rapporteert snel en efficiënt over deze data.

  Naar de website

 • Qwaya

  Qwaya

  Met Qwaya kun je (in tegenstelling tot de Power Editor van Facebook zelf) audiences en ads A/B testen. Breng structuur aan en automatiseer je campagnes met deze professionele Facebook tool. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • ShortStack

  ShortStack

  Met ShortStack kun je zelf Facebook apps maken en campagnes bouwen met timeline contests, promoties en meer. Ook tools voor Instagram, Pinterest en Twitter. Gratis basis pakket beschikbaar.

  Naar de website

 • Social Insight

  Social Insight

  Social Insight geeft je inzicht in de groei en de interactie van je volgers op Instagram. Op basis van deze data kun je je content optimaliseren voor meer sales, traffic en volgers. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Soldsie

  Soldsie

  Soldsie is een tool voor Instagram en Facebook, die je instaat stelt bezoekers te laten shoppen via de comments op je posts. Aanrader voor webshops. 30 dagen gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Sprout Social

  Sprout Social

  Sprout Social is een zakelijke social media management tool. Al je berichten in 1 inbox die je gemakkelijk kunt filteren. Content planner en monitoring systeem om te zien wie en hoe ze over je praten. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Tailwind

  Tailwind

  Tailwind is een complete online marketing toolkit voor Pinterest. Plan je pins in, ontdek nieuwe content en meet je resultaten. Integratie met Hootsuite. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • Tube Toolbox

  Tube Toolbox

  Automatiseer je YouTube marketing met Tube Toolbox. Targeting opties om snel nieuwe abonnees te vinden en je channel te laten groeien. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • TubeTrackr

  TubeTrackr

  TubeTrackr is een alles in 1 tool waarmee je niet alleen je YouTube channel kunt monitoren en optimaliseren, maar biedt ook design opties voor bijvoorbeeld overlays en thumbnails. Gratis basispakket.

  Naar de website

 • Tweetdeck

  Tweetdeck

  De Twitter management tool Tweetdeck is onderdeel van Twitter zelf. Stuur en ontvang tweets vanuit het overzichtelijke dashboard. Handig voor het managen van meerdere accounts. Tweetdeck is gratis.

  Naar de website

 • TweetFavy

  TweetFavy

  TweetFavy is een geautomatiseerde Twitter tool, waarmee je je account kunt laten groeien. Mooi alternatief voor Twitter Ads dat zorgt voor meer en traffic. Tweetfavy is een Nederlandse startup en 14 dagen gratis te proberen.

  Naar de website

 • TweetReach

  TweetReach

  TweetReach is onderdeel van Union Metrics en is een analyse en rapportage tool voor Twitter. Ideaal voor online marketeers die willen weten wat het bereik van hun Twitter campagnes is. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • VidiQ

  VidiQ

  VidiQ helpt online marketeers bij het organisch verhogen van het aantal views en abonnees. Creeer relevante content, werk samen en bekijk statistieken. Gratis pakket beschikbaar.

  Naar de website

 • Viraltag

  Viraltag

  Plan je pins en posts voor Instagram en Pinterest met Viraltag. Content feeds en Canva integratie aanwezig. Goede analytics en shopping add-on voor Instagram. Gratis uitproberen.

  Naar de website