VIDEO MARKETING

TOOLS, APPS & SOFTWARE

Alles
Voice Overs
YouTube Videomarketing
Animaties
interactief
 • animaker

  Animaker

  Met Animaker kan iedereen geanimeerde video’s maken. Door de drag & drop interface en de templates is Animaker toegankelijk en gemakkelijk in gebruik. Gratis versie voor video’s korter dan 2 minuten. Upgraden voor meer mogelijkheden.

  Naar de website

 • animatron

  Animatron

  Maak animaties, banners en infographics met Animatron, die geschikt zijn voor mobiele apparaten. Intuïtieve editor die geschikt is voor zowel beginners als professionals. Gratis pakket beschikbaar maar met beperkte mogelijkheden.

  Naar de website

 • biteable

  Biteable

  Biteable is een online animatie video maker. Veel templates beschikbaar die gemakkelijk voor jouw doel zijn aan te passen. Een van de weinige tools met HD export voor gratis gebruikers. Voor het verwijderen van het logo moet je upgraden.

  Naar de website

 • engajer

  Engajer

  Engajer is een online platform waarmee je interactieve videocontent kunt maken en verspreiden. Daarnaast kun je hiermee ook de engagement en interactie van je publiek meten. Gratis demonstratie op aanvraag.

  Naar de website

 • FanBridge

  FanBridge

  FanBridge biedt een complete set met tools om een publiek op te bouwen en te behouden. Fan Questions, emails verzamelen en meer. Gratis uitproberen, daarna meerdere pakketten mogelijk.

  Naar de website

 • interlude

  Interlude

  Met Interlude kun je zelf interactieve video’s maken. Het platform heet Treehouse en biedt een krachtige, maar eenvoudige editor. Zowel HTML5 als Flash spelers beschikbaar. Je kunt Interlude gratis gebruiken.

  Naar de website

 • optivoices

  OptiVoices

  OptiVoices is onderdeel van Optilingua International dat gespecialiseerd is in diensten die gericht zijn op talen. 35 jaar ervaring en meer dan 80 kantoren wereldwijd. Stemmen zijn eerst voor te luisteren d.m.v. voorbeelden.

  Naar de website

 • PowToon

  PowToon

  PowToon is een online business presentatie tool, waarmee je gratis geanimeerde video’s kunt maken. Je hebt geen technische kennis nodig om met PowToon een goede animatievideo te maken. Gratis testen.

  Naar de website

 • voicearchive

  Premium Voices

  Bij Premium Voices kun je professionele voice overs en stemacteurs inhuren voor je project. Ze beloven binnen 1 uur een offerte uit te brengen. Voorbeelden van stemmen in verschillende talen zijn online te beluisteren.

  Naar de website

 • storygami

  Storygami

  Storygami maakt van je bestaande videocontent een interactieve video, door een interactive overlay die je zelf kunt toevoegen en bewerken. Verder kun je de interactie met je video en eventuele conversies meten. Gratis versie beschikbaar.

  Naar de website

 • tiptopvoices

  Tiptopvoices

  Tiptopvoices is een full service voice over en vertaalbureau. Beschikbaar in meer dan 20 talen. Tiptopvoices claimt te kunnen leveren binnen 48 uur en biedt een niet goed geld terug garantie. Je online direct een offerte aanvragen.

  Naar de website

 • Tube Toolbox

  Tube Toolbox

  Automatiseer je YouTube marketing met Tube Toolbox. Targeting opties om snel nieuwe abonnees te vinden en je channel te laten groeien. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • TubeTrackr

  TubeTrackr

  TubeTrackr is een alles in 1 tool waarmee je niet alleen je YouTube channel kunt monitoren en optimaliseren, maar biedt ook design opties voor bijvoorbeeld overlays en thumbnails. Gratis basispakket.

  Naar de website

 • VidiQ

  VidiQ

  VidiQ helpt online marketeers bij het organisch verhogen van het aantal views en abonnees. Creeer relevante content, werk samen en bekijk statistieken. Gratis pakket beschikbaar.

  Naar de website

 • vidzor

  Vidzor

  Het interactieve video platform van Vidzor is zeer uitbreid. Maak interactieve video’s verspreid ze en meet de effectieve tijd d.m.v. de dat uit het analytics dashboard. Studio service beschikbaar, alsmede een gratis doe-het-zelf pakket.

  Naar de website

 • voicearchive

  VoiceArchive

  VoiceArchive is een wereldwijd opererend voice over bureau met grote namen als klant. Ze nemen het gehele voice over traject uit handen en kunnen advies geven over de beste voice over voor jouw project. Veel bekende Nederlandse stemmen.

  Naar de website

 • wideo

  Wideo

  Met meer dan 1 miljoen gebruikers is Wideo een veel gebruikte animatie tool. Met de vele templates maak je snel een geanimeerde video. Uploaden van eigen afbeeldingen en geluid mogelijk. Gratis versie beschikbaar, maar zeer beperkt.

  Naar de website