WEBDESIGN

TOOLS, APPS & SOFTWARE

Alles
CMS
Graphics
Templates
Website Builders
Webhosting
 • antagonist

  Antagonist

  Antagonist is een van de beste beoordeelde webhosting bedrijven van Nederland. Veel beveiligings- en backupmogelijkheden. Bekende apps zoals WordPress of Magento zijn in 1 klik te installeren. Geen VPS of dedicated servers beschikbaar.

  Naar de website

 • cms-made-simple

  CMS made Simple

  CMS Made Simple is een open source CMS, dat gebruikt kan worden voor het opzetten van eenvoudige websites. Modulair uitbreidbaar en ondersteuning voor sjablonen en templates. Beschikbaar in het Nederlands en gratis te gebruiken.

  Naar de website

 • dreamtemplate

  Dream Template

  Dream Template biedt niet alleen templates voor websites, maar ook voor grafisch ontwerp, fotogalerijen,  Microsoft Word en Powerpoint. Er is ook een categorie met gratis templates. Je betaalt een eenmalig bedrag en daarna kun je alles downloaden.

  Naar de website

 • drupal

  Drupal

  De content management software van Drupal heeft standaard veel functies beschikbaar en is zeer flexibel in te zetten. Met de verschillende modules bouw je professionele websites die goed schaalbaar zijn. Open source software, dus gratis.

  Naar de website

 • Freepik

  Freepik

  Freepik biedt gebruikers een zoekmachine voor gratis graphic design elementen, zoals PSD templates, vectoren en icon sets. Deze worden geselecteerd door het Freepik team en zijn zowel voor persoonlijke als zakelijke projecten te gebruiken.

  Naar de website

 • GraphicRiver

  GraphicRiver

  GraphicRiver is onderdeel van EnvatoMarket en heeft een enorm aanbod van grafisch ontwerp items. Fijne interface om door ontwerpen te browsen en zeer betaalbaar.

  Naar de website

 • Impressly

  Impressly

  Impress.ly is voor ondernemers en zzp’ers.  Met deze tool bouw je zelf een mobiele website in 2 minuten. Impress.ly verzamelt en sorteert automatisch belangrijke informatie op social media, via rss, foto’s, evenementen, muziek en maakt daar een mobiele site van opgemaakt in huisstijl en professionele vormgeving. Account aanmaken voor demo.

  Naar de website

 • ixl

  iXL Hosting

  iXL is een webhoster die naast persoonlijke hosting ook zakelijke Cloud VPS, dedicated servers en managed hosting aanbiedt. Dus onbeperkt schalen zonder te verhuizen. Aparte managed pakketten beschikbaar voor apps als WordPress.

  Naar de website

 • jimdo

  Jimdo

  De website builder van Jimdo maakt websites bouwen heel gemakkelijk. Strakke templates waarbij je alleen nog foto’s hoeft te uploaden en teksten te schrijven. De interface is prettig in gebruik. Gratis pakket beschikbaar zonder eigen domein.

  Naar de website

 • joomla

  Joomla

  Met het CMS van Joomla zijn wereldwijd inmiddels 50 miljoen websites gemaakt. Er zijn veel extensies en templates beschikbaar en het is een gebruiksvriendelijk systeem. Nederlandse vertaling en open source, dus kosteloos te gebruiken.

  Naar de website

 • mojothemes

  Mojo Themes

  Mojo Themes is een online marktplaats voor CMS thema’s en templates. Naast WordPress, Joomla en HTML templates zijn er ook templates beschikbaar voor de belangrijkste e-commerce software. Per download betalen.

  Naar de website

 • PixEden

  PixEden

  Bij PixEden hebben ze een eigen team dat premium graphic design elementen en templates maakt. Met een gratis account ontvang je leuke freebies en met een abonnement kun je onbeperkt downloaden.

  Naar de website

 • skyberate

  Skyberate

  Skyberate Internet Services mag veel bekende merken tot haar klanten rekenen. Naast de bekende hostingpakketten ook VPS beschikbaar en zogenaamde load balanced hosting voor maatwerk. Extra mogelijkheden voor Magento pakketten.

  Naar de website

 • squarespace

  Squarespace

  Squarespace is een online website builder die zich vooral focust op het design. Eenvoudig te gebruiken drag & drop interface en mooie templates. Je website is gemakkelijk te koppelen aan je eigen domeinnaam. Gratis uitproberen.

  Naar de website

 • StockLayouts

  StockLayouts

  Met StockLayouts maak je snel pakkende marketing materialen met volledig aan te passen templates. Denk hierbij aan brochures, flyers, handouts etc. Mooie selectie gratis en betaalde templates.

  Naar de website

 • templatemonster

  Template Monster

  Template Monster is actief sinds 20o2 en heeft een gigantische collectie theme en templates van hoge kwaliteit. Alle belangrijke CMS’en en e-commerce software zijn vertegenwoordigd, alsmede , Bootstrap en HTML. Betalen per download.

  Naar de website

 • themeforest

  Themeforest

  Themeforest is waarschijnlijk de grootste en bekendste aanbieder van templates, met een prettig zoek en preview systeem. Verrassend lage prijzen voor hoge kwaliteit. Alle bekende CMS’en en software zijn vertegenwoordigt. Betalen per download.

  Naar de website

 • versio

  Versio

  Zowel de webhosting als de domeinnaam diensten van Versio behoren tot de voordeligste van Nederland. Speciale pakketten voor bekende apps en Cloudbox VPS. Geen telefonische helpdesk, maar per chat bereikbaar tot 02.00 uur in de nacht.

  Naar de website

 • weebly

  Weebly

  Weebly is een online websitebouwer waarmee iedereen een website, blog of webshop kan bouwen. Drag & drop interface waarbij de onderdelen kunt slepen en neerzetten. Veel externe koppelingen. Gratis pakket zonder eigen domein.

  Naar de website

 • wix

  Wix

  Kies een van de honderden HTML5 templates en bouw je website online met Wix. Klik en sleep de verschillende onderdelen naar je website met de prettige interface. Veel apps en handige instructie video’s. Gratis pakket beschikbaar.

  Naar de website

 • wordpress

  WordPress

  WordPress is een van de bekendste en populairste CMS’en. Het aantal websites dat WordPress gebruikt gaat richting de 100 miljoen. Zeer veel templates en plugins beschikbaar voor allerlei toepassingen. Volledig in het Nederlands en open source, dus gratis.

  Naar de website